Snåsa menighet > Artikler > Nyheter

Konfirmant 2019

Vil du bli konfirmant i Snåsa kirke i 2019?

Vi inviterer til informasjonskveld med mulighet for innskriving. Her er alle velkommen, sammen med sine foreldre/foresatte, om du ønsker å delta eller om du tviler.

Konfirmasjonstiden er en tid for ettertanke, undring og opplevelser. Uansett om du tviler, tror eller bare er nysgjerrig er du velkommen til konfirmasjon i kirken.

I konfirmasjonstiden får du lære mer om fellesskap, tilhørighet, kjærlighet og Gud. Du får mulighet til å utforske noen av livets mange spørsmål sammen med andre. I tillegg kan vi love deg mange flotte opplevelser.

Leir er en viktig del av konfirmantarbeidet, og en god måte å sikre gode opplevelser og nye bekjentskaper. Alle konfirmantene deltar på en felles oppstartsleir i Hatlingseter, og en leir til i løpet av året. Valg av leirtype påvirker konfirmantavgift.

Nytt av året er at vi ønsker å tilby valgmuligheter. Vi er alle sammen forskjellige mennesker, og liker forskjellige ting. Derfor skal du også i konfirmanttiden kunne velge å delta på det dú ønsker. Snåsa menighet hører til Nord-Innherrad prosti, og valgfagene blir arrangert i samarbeid med flere sokn. Vi gjør oppmerksom på at enkelte valgfag er mer omfattende enn andre.

Valgfagene som du kan velge er:

Livsglede      besøke eldresenter, samarbeid med diakoni, bidra i livsgledetiltak
Friluftsliv      delta på uteovernatting, fokus på naturens premisser og Guds skaperverk
Fotball          delta på fotballtreninger, fokus på vinnerkultur og juks, etiske
                                   spørsmål, rettferd og doping
Musikk          sang, orgel og musikk i kirken, samarbeid med kirkemusikker
På informasjonskvelden hører du hele konfirmantprogrammet, og du kan stille alle spørsmål som du eller dine foreldre/ foresatte har.

Her finner du
BROSJYRE